Quantcast

Pedro Solbes compareix avui a la comissió del Congrés que investiga la crisi financera

La comissió d'investigació del Congrés dels Diputats que està estudiant la crisi financera comptarà avui amb la compareixença de Pedro Solbes , exvicepresident econòmic en els governs socialistes de José Luis Rodríguez Zapatero .

Solbes intervindrà en la comissió a partir de les 9.30 hores, donant inici a una sessió en la que també compareixeran l'expresidenta de la CNMV Elvira Rodríguez , a les 16.30 hores, i l'exsecretari d'Estat d'Economia amb el PP Fernando Jiménez Latorre , a les 18.30 hores.

la d'avui serà la segona sessió d'aquesta comissió aquesta setmana, després de la celebrada ahir amb la compareixença de Rodrigo Rato , ministre d'Economia i vicepresident durant els governs del PP de José María Aznar , a més d'expresident de Bankia i exdirector gerent del Fons Monetari Internacional (FMI).

La sessió d'ahir també va comptar amb les compareixences de < b> Julio Segura , expresident de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), i José Manuel Campa , exsecretari d'Estat d'Economia amb el PSOE.

SALGADO, EL DIJOUS

a més, demà, dijous, a les 9.30 hores la comissió es reunirà per escoltar la compareixença d'Elena Salgado, qui també fora vicepresidenta econòmica amb Zapatero , en la que serà la seva tercera sessió de la setmana. Aquest dia també serà el torn de l'actual president de la CNMV, Sebastià Albella , citat a les 16.30 hores, i de Dionís Moreno , advocat del 'cas Aziz < / b> 'al Tribunal de Justícia de la Unió Europea, a les 18.30 hores.

a més d'aquestes compareixences, està previst que en les pròximes setmanes acudeixi a la comissió l'actual ministre d'Economia, Indústria i competitivitat, Luis de Guindos .