Quantcast

James Franco, acusat d'assetjament sexual per tres actrius després de guanyar el Globus d'Or

"James Franco acaba de guanyar. Si us plau mai em pregunteu per què vaig deixar la indústria del cinema i la televisió". Així acabava la confessió en xarxes socials d'una de les tres suposades víctimes de l'actor californià.

Recent guanyador del Globus d'Or a Millor Actor pel seu paper a The Disaster Artist, Franco amb prou feines ha pogut celebrar el guardó ja que tan sols unes hores després de rebre-ha estat acusat d'abús sexual per tres actrius diferents.

Ally Sheedy -qui va publicar l'esmentat tweet-, Violeta Paley i Sarah Tither-Kaplan han estat les tres dones que han denunciat la causa a través de les xarxes socials.

Hey James Franco, nice #timesup pin at the # GoldenGlobes , remember a few weeks ago when you told me the full nudity you had me do in two of your movies for $ 100 / day was not exploitative because I signed a contract to do it? Times up on that!

Sarah Tither-Kaplan & # 127.752; (@sarahtk) 8 gener 2018

Sheedy va compartir escenari amb Franco el 2014, quan van representar l'obra The Long Shrift; Paley, per la seva banda, ha denunciat que l'actor "empènyer el seu cap cap a la seva penis al cotxe" i "va convidar a la seva amiga de 17 anys al seu hotel" i, finalment, Tither-Kaplan ha reconegut abusos contractuals en algunes de les pel·lícules que Franco ha dirigit.

Segons recull Europa Press, la periodista April Wolfe -del LA Weekly, va confessar que l'escàndol de James Franco porta un temps sent investigat pels mitjans, que afegeix que "algunes persones es van acostar a mi per explicar-me les seves trobades amb ell ".

After my profile of Franco was published, some people reached out de dir les em about encounters with him. I knew a story was being worked on by some reporters, but these folks got impatient. It 's hard to watch someone who hurt you be lavished w / praise. https://t.co/GPNVIMlWhO

April Wolfe (@AWolfeful) 8 gener 2018