Quantcast

Encamp i el Pas de la Casa repartiran 2.100 racions d'escudella per Sant Antoni

El comú d'Encamp celebrarà el pròxim diumenge, 14 de gener, al voltant de les 13.30 hores a la plaça Sant Miquel, la tradicional escudella de Sant Antoni amb el repartiment d'unes 1.500 racions. Com ja és habitual, la sopa està elaborada per les padrines del poble i pels treballadors del departament de Cultura.

Així mateix, just abans de la degustació de l'escudella, a les 13 hores, tindran lloc els tradicionals Encants de Sant Antoni, en què els manadors del comú d'Encamp, juntament amb el rector de la parròquia, subhastaran coques, bulls, embotits, peus de porc i d'altres productes. La recaptació anirà destinada a obres socials.

Pel que fa al Pas de la Casa, l'escudella de Sant Antoni es realitzarà el diumenge 21 de gener, a partir de les 13 hores, a la plaça de l'Església, i es repartiran unes 600 racions.