Quantcast

OT 2017 | Els espectadors elegiran el representant espanyol a Eurovisió el 29 de gener a La 1

Els espectadors elegiran el representant espanyol a Eurovisió el proper 29 de gener a La 1, en una gala especial d' 'Operación Triunfo' en què els finalistes del 'talent show' competiran per convertir-se en el candidat espanyol en la 63a edició del certamen europeu, segons ha informat aquest dimarts TVE.

els finalistes que surtin de la gala del 22 de gener seran els que participin en aquesta edició especial d' 'OT'. Els elegits, amb ajuda dels professors de l'Acadèmia i els compositors de les cançons, treballaran els temes durant la setmana prèvia, del 23 al 29 de gener.

Seran els espectadors els que decideixin, amb els seus vots, què concursant viatjarà a Lisboa el proper mes de maig per representar Espanya al Festival d'Eurovisió 2018.