Quantcast

Vint famílies de l'Alt Urgell es beneficien de la campanya solidària 'Jo també vull jugar'

La campanya 'Jo també vull jugar', organitzada per Càritas Urgell, el club Sedis, el Consorci d'atenció a les persones i la residència Caser Oliana, ha permès repartir joguines a 20 famílies de la comarca de l'Alt Urgell amb dificultats econòmiques per Reis, segons informa el Bisbat d'Urgell.

En els dies previs a Nadal es va iniciar una campanya de recollida de joguines noves o usades en bon estat, a través dels punts de recollida habilitats al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell, a Càritas Urgell, al centre Sant Ot i la botiga Grapats Encants, i també a la seu de l'Associació d'Hosteleria. Es van recollir 190 joguines i 28 llibres. 

Una bona part de les joguines es van recuperar adequadament i van tornar al circuit d'ús, permetent aquesta acció solidària impulsada per entitats de la Seu d'Urgell, encapçalada per Càritas Urgell. Les famílies van rebre les joguines els dies previs a la vigília del dia 6, per arribar als infants a través de les carrosses dels Reis Mags.