Quantcast

Modric esquiva la pena de presó mitjançant el pagament d'un milió d'euros

Segons El Mundo, el jugador croat ha acceptat el frau comès per mitjà de dos delictes fiscals compresos en els exercicis de 2013 i 2014 . La querella es va produir al novembre, però no només va ser contra el jugador madridista, ja que també va dirigida a la seva esposa com a responsable civil subsidiària.

Luka Modric està citat el dimarts per comparèixer al jutjat , i ha preferit fer l'ingrés abans de la seva compareixença per demostrar la seva bona voluntat i tancar l'assumpte de manera amistosa amb l'Advocacia de l'Estat.

el frau està compost per una xifra de 290.990 euros el 2013 i 579.738 corresponents a l'exercici 2014, el que ascendeix a una quantitat 870.728 euros, la xifra que ha reintegrat Modric abans de declarar més els interessos.