Quantcast

GoPro suspèn definitivament la producció de drones

La coneguda marca de càmeres d'acció , nínxol de mercat en la qual és líder indiscutible, ha pres la dràstica decisió de abandonar la producció de drones .

Aquesta mesura s'ha adoptat durant la previsió de resultats de quart trimestre de 2017 , a causa de la forta competència en el sector , i després que la marca hagi aconseguit posicionar la seva model Karma com el segon millor dron del mercat , només per darrere dels de DJI .

Així Karma es converteix en el primer i últim dron que fabricarà la companyia, que no travessa pel seu millor moment. Donada la situació, l a signatura pretén reduir el seu equip en un 20% ; uns 100 treballadors. Actualment GoPro compta amb 1254 treballadors en plantilla, i després de les retallades passarà a comptar amb menys d'un miler. Es tracta de la quarta reducció de personal de l'empresa. Segons diferents càlculs, aquesta retallada de la plantilla suposarà desenes de milions de dòlars en pèrdues . < / p>

Nicholas Woodman , CEO de GoPro , ha revelat que el present curs va a reduir la seva compensació econòmica a un dòlar. "GoPro es compromet a canviar el nostre negoci en 2018. Vam entrar al nou any amb una forta venda directa i estem entusiasmats amb el nostre pla de maquinari i programari. Esperem que, en el futur, el nostre full de ruta, juntament amb un model de despeses d'operació més baix permetrà GoPro tornar a la rendibilitat i el creixement en la segona meitat de 2018 ", ha subratllat Woodman , tal com informa el portal ' Digitaltrends '.

GoPro té pensat vendre la actual producció de Karma i no tornarà a produir més drones. No obstant això, des de la companyia informen que seguiran donat servei tècnic a tots aquells usuaris que hagin adquirit el cuadricóptero .

També s'especula amb la possibilitat que GoPro estigués buscant un comprador, pel que sembla Woodman estaria estudiant la possibilitat d'unir-se a una empresa més gran.