Quantcast

L'Agència de Notícies Andorrana posa en marxa el primer portal d'informació econòmica del país

L'Agència de Notícies Andorrana (ANA), en l'any del seu desè aniversari, ha posat en marxa, aquest dilluns, un nou portal digital d'informació, ANAECONOMIA.AD. Es tracta del primer web d'informació econòmica sobre Andorra i la seva àrea d'influència, adreçat al gran públic amb continguts per entendre i donar a conèixer l'evolució de l'economia andorrana i els factors que la influeixen. ANAECONOMIA.AD neix amb l’objectiu d’esdevenir un portal de referència a Andorra en matèria d'actualitat econòmica, empresarial i financera, i que suposi un revulsiu en aquesta àrea periodística.

El portal, modern, intuïtiu i adaptat a l'ús creixent dels dispositius mòbils, ofereix notícies relacionades amb els indicadors econòmics del país, els principals sectors productius, les finances públiques, la fiscalitat o l'acostament d'Andorra a Europa, així com notícies d'empresa, negocis, mercats, treball, formació, emprenedoria, inversions o sector turístic, entre d'altres.

De la mateixa manera que l'ANA ha estat capdavantera al Principat en la immediatesa i en el multiformat de la informació periodística, el nou portal econòmic té la voluntat d'aplicar aquests valors a la informació especialitzada en aquest àmbit, i com sempre acompanyar-los del rigor, l'objectivitat i la claredat que l'equip de periodistes de l'ANA aplica en la confecció de tots els continguts.

La posada en marxa d'aquest nou portal de notícies, que permet a l'ANA fer el salt del canal professional al gran públic, s'emmarca dins dels actes de celebració del desè aniversari de l'agència, que es compliran el pròxim 28 de novembre de 2018. Al llarg de l'any, l'ANA durà a terme d'altres iniciatives per commemorar l'efemèride.