Quantcast

VÍDEO | Graven com un avió comença a cremar després de topar amb un altre

Divendres, dos avions de passatgers van xocar a l'aeroport Pearson de Toronto, donant com a resultat el que les autoritats van descriure com un "petit incendi" i l'evacuació de passatgers i tripulació. Un avió buit de Sunwing Airlines estava sent remolcat quan el seu ala va xocar contra un avió de WestJet Airlines que havia arribat des de Mèxic, amb 168 passatgers i sis tripulants.

Stephen Belford, que estava en el vol de WestJet, va escriure a Instagram que el pilot acabava d'anunciar que tenien" poc personal "quan el vol de Sunwing els va colpejar.

el vídeo, publicat pel Sr. Belford, mostra com les flames creixen, així com el fum, en l'ala dreta de l'aeronau. Uns segons més tard, l'ala s'encén en una bola de foc, entrant els passatgers en pànic.

"Oh, f * * k ", se li sent dir a Stephen, al mateix temps que descorda el seu cinturó. Mentrestant, la veu del comandant cridava constantment "permanezcansentado", diverses vegades.