Quantcast

Cristiano Ronaldo, esculpit en una nova estàtua sense semblat

desisteixin. Cessin en el seu intent. No segueixin insistint. Ningú és capaç de realitzar una estàtua en condicions de Cristiano Ronaldo . Primer va ser en la seva pròpia ciutat, Madeira, on una desafortunada escultura presideix l'aeroport de la localitat i ara ha passat a Moscou.

La capital russa ha acollit, com tots els anys, una exposició de escultures de gel temàtica que en aquesta edició enfoca les seves obres a l'imminent Mundial de la FIFA celebrat aquest estiu.

The Tributes just keep coming for @Cristiano & # 10052; & # 65039; pic.twitter.com/Mhx3WFkmge

Bleacher Report (@BleacherReport) 4 de gener de 2018

Cristià, recent guanyador de la Champions League amb el Reial Madrid i de l'Eurocopa amb Portugal, és una de les grans estrelles del torneig i, com a tal, protagonitza una de les escultures. Per desgràcia, l'artista no va estar excessivament fi i la semblança entre el futbolista i l'obra es redueix al pentinat i algun dels marcats trets de la cara del jugador.

Diversos jugadors de futbol han estat víctimes de terribles escultures. Cristiano no és el primer, però si és un dels més afectats. De fet, una de les poques representacions que guarden cert respecte a la realitat és la trobada en el Museu de Cera de Madrid .

Encara que pugui semblar mentida hi ha escultors pitjors que el del museu de cera de Madrid, per exemple el de Cristiano Ronaldo pic. twitter.com/sSzYrAUrL3

JD Hernandez (@Sakuya_Ohkouchi) 30 març 2017