Quantcast

Un jove gadità revoluciona les xarxes amb el seu commovedora petició de treball

Agònic i desesperat. Així va ser el missatge que Francisco Javier – @francjcf en xarxes- compartia a Twitter divendres passat. En ell, el jove gadità demanava treball -en qualsevol sector-davant d'una situació d'extrema necessitat i urgència a causa del cura d'una persona amb un el 65% d'invalidesa sense ajuda < b> de l'Estat que està al seu càrrec.

"Crec que estic passant el meu pitjor moment" , comença la breu però incisiva carta. Francesc, que té estudis de Periodisme i Realització audiovisual, incideix en la manca d'ajudes estatals i familiars que han derivat en un possible desnonament al febrer .

"Només demano treballar ", comenta rebutjant donacions i evitant crítiques que demanen cura davant un possible delicte d'estafa. Francisco nega totes elles i es mostra proactiu alhora que comenta la possibilitat de canviar el seu lloc de residència.

L'impacte en xarxes ha estat brutal i immediat . En només tres dies ha aconseguit més de 22.000 retweets i són diverses les empreses que s'han preocupat per la seva causa.

A dia d'avui ha aconseguit que diverses empreses s'interessin i acceptin la seva currículum vitae . El final d'aquesta història està cada vegada més a prop de ser feliç .

Només demano una oportunitat. Gràcies a tots per la seva difusió. pic.twitter.com/r3KCuvjnTd

& mdash; Franc. Javier (@francjcf) 5 gener 2018