Quantcast

VÍDEO | Lichaj, que només havia anotat dos gols en sis anys en l'Aston Vila enfonsa l'Arsenal amb un doblet

Up ja get @ EricLichaj & # 128.079; & # 127.995; & # 127.795; & # 128.308; & # 9898; & # 65.039; #goal # lichaj #nffc #afc # forestarsenal #Arsenal #forest #facup pic.twitter.com/b5SzbRExhJ

& mdash; J & # 916; ID & # 916; (@jayda_robinson) 7 gener 2018

la gran sorpresa de la competició del KO es va viure a Nottingham. El Nottingham Forest, equip que milita a la Championship anglesa i que es troba a la part mitjana de la taula, va golejar l'Arsenal que tot i tenir jugadors importants com Walcott, no va poder passar de ronda.

< b> Un dels protagonistes del partit va ser Lichaj , exjugador de l'Aston Villa i que no es caracteritza precisament pel gol, i és que s an sols havia marcat dos gols en la seva estada allà . No obstant això, va aprofitar els errors de l'Arsenal i va tenir la inspiració necessària per fer un doblet que va guiar el camí del seu equip.

Amb un superb xut des de fora de l'àrea, Lichaj batre a Ospina, posant el 2-1 al marcador i donant una victòria momentània que ja no deixarien escapar els locals. Amb aquest resultat, l'Arsenal es queda molt tocat. Sense la seva competició fetitxe i només amb opcions de lluitar per l'Europa League i la Carabao Cup, en què s'enfrontarà al Chelsea en semifinals