Quantcast

Un pres ressuscita al dipòsit de la presó d'Oviedo després de ser donat per mort

El Centre Penitenciari d'Astúries ha confirmat que un pres que va ser donat per mort i traslladat al dipòsit de cadàvers, finalment ha resultat estar viu. El reclús, de nom GMJ segons informa La Veu d'Astúries, havia estat traslladat cobert per una borsa a la sala ia l'hora de realitzar-li l'autòpsia es va detectar que mantenia les seves constants vitals.

< p> el mitjà regional apunta que el protagonista es trobava indisposat el dia abans dels fets i que, després d'avisar als serveis mèdics del centre, va ser trobat inconscient assegut en una cadira .

el jutjat de guàrdia va ser avisat de la suposada defunció i el titular del mateix va autoritzar l'aixecament del cadàver i el seu trasllat a l'Institut de Medicina Legal asturià.

va ser aquí on els metges es van adonar que el reclús no estava mort. En treure el cos del cotxe es van adonar que feia certs sorolls i encara era viu. Immediatament va ser traslladat a l'Hospital Universitari Central d'Astúries, on es va confirmar el seu estat.

Actualment investiguen les causes de l'incident.