Quantcast

El ministre de l'Interior convoca el Comitè Estatal de Coordinació per analitzar les actuacions durant el temporal

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido , ha convocat per a aquesta tarda Comitè Estatal de Coordinació per analitzar les actuacions durant el temporal d'aquest cap de setmana .

La reunió se celebrarà a partir de les 17.00 hores al Ministeri de l'Interior i comptarà amb l'assistència del director general de Trànsit, el general en cap de la Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil , el director general de Carreteres , el director general de protecció Civil i Emergències , el director general de Política de Defensa / UME i un representant de la Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

< p> el Comitè Estatal de Coordinació , presidit pel ministre de l'Interior, analitzarà les actuacions dels diferents departaments que han participat durant l'episodi de nevades dels dies 6 i 7, per tractar de perfeccionar la resposta en futures incidències.

Milers de persones qu edaron atrapades en els seus vehicles el dissabte i diumenge a la AP-6 a conseqüència de la forta nevada.