Quantcast

Abertis defensa que es van aplicar els protocols de "màxim nivell" a l'AP-6

La directora general d'autopistes de Abertis , Anna Bonet , ha afirmat aquest dilluns que es van aplicar els protocols de "màxim nivell" a la autopista AP-6 , gestionada per la seva filial Iberpistas , per les nevades d'aquest cap de setmana, que van provocar el bloqueig de milers de vehicles .

en una entrevista a Onda Cero recollida per Servimedia , Bonet va explicar que quan es va determinar que aquests protocols eren " insuficients " es van donar els següents passos per als talls de carrils.

Segons la responsable d'autopistes de Abertis , durant el cap de setmana s'ha treballat de manera " coordinada " amb les diferents administracions sobre " les diferents decisions que s'anaven prenent ".

" la situació ha estat excepcional i hem treballat molt activament, tots els mitjans de la concessionària i les administracions, amb la màxima intensitat per donar resposta a la situació ", asse rar.

Preguntada pels errors que s'hagin pogut cometre, ha apuntat que " estem a l'espera de finalitzar l'expedient informatiu " per " analitzar què és el que ha fallat exactament en tot el procediment "

Bonet va exposar que de la forta nevada es va unir un elevat nivell de circulació a la via. " L'ocupació de tota la calçada per part de vehicles va impossibilitar el pas de les màquines per treballar ", ha afegit.