Quantcast

L'autòpsia apunta a l'estrangulació com la causa principal de la mort de Diana Quer

Una setmana després del troballa del cos sense vida de Diana Quer encara són moltes les dubtes que planegen sobre el cas , especialment, si la víctima va patir abusos sexuals per part del principal sospitós del cas, 'El Xile '.

Els forenses del Institut de Medicina Legal de Galícia (< b> IMELGA ), ultimen els resultats de l'autòpsia; que podria concloure aquesta mateixa setmana, i que es està practicant al cadàver de la jove , apunta a l' estrangulament com la principal causa de la mort; tal com informen des de `pàgines de ' el Mundo '.

Les restes de Quer van ser traslladats des IMELGA a Centre d'Antropologia Forense el passat 1 de gener. Allà, el cadàver va ser sotmès a la prova de raigs , que va concloure que hi havia restes de violència i hematomes . Amb posterioritat, es van efectuar proves en les parts toves del cos a la recerca de noves lesions ; al coll es van trobar zones envermellides que fan pensar que Diana va ser estrangulada .

Aquesta conclusió coincidiria amb la versió que ' El Xiclet ' va donar dels fets. En la seva declaració, el presumpte assassí, va confessar haver lligat les mans i el coll de Diana amb unes brida s, però faltaria per determinar si aquestes lesions es van produir quan l'adolescent estava encara amb vida o van ser realitzades post mortem.