Quantcast

Ja no calen cadenes a cap carretera dependent de la Comunitat de Madrid

La Comunitat de Madrid manté la recomanació als ajuntaments i organismes de la regió perquè prenguin mesures de manera que, després de les < b> gelades caigudes aquesta nit , es garanteixi la mobilitat en els nuclis urbans, especialment en els accessos a hospitals, centres escolars, centres de salut i de transport públic .

< p> a les 07.45 hores d'avui es mantenia la normalitat a les carreteres dependents de la Comunitat de Madrid , després activar-se el dissabte el nivell d'alerta 1 del Pla de Inclemències Hivernals , que manté treballant durant les últimes hores un total de 35 màquines llevaneu i 197 efectius.

Així mateix, segons ha informat la Comunitat de Madrid , fins a l'esmentada hora s'havien escampat 1.395 tones de sal i 116.590 litres de salmorra.

PLAQUES dE GEL

El Centre d'Emergències 112 assenyala que la nit ha estat tranquil·la i no s'han rebut avisos i incideix en la importància de dur a terme els treballs per evitar els riscos que suposa la presència de plaques de gel, especialment en els municipis de la zona oest i nord de la regió.

A aquesta hora del matí totes les carreteres dependents de la Comunitat de Madrid estan netes i obertes al trànsit i en cap és necessari l'ús de cadenes . No obstant això, i l Centre d'Emergències Madrid 112 recomana als conductors que extremin les mesures de precaució i limitin en la mesura del possible l'ús dels vehicles particulars.

< blockquote class = "twitter-tweet" data-lang = "ca">

& # 8505; & # 65.039; A aquesta hora no és necessari l'ús de cadenes a cap carretera de la @ComunidadMadrid , però cal prestar especial atenció davant la formació de plaques de gel a la calçada a Més info & # 10145; & # 65039; https://t.co/vD8vXGtHVg # FMA # Prevenció pic.twitter.com/Ktepx37H5n

& mdash; 112 Comunitat Valenciana (@ 112cmadrid) 8 gener 2018

el dispositiu posat en marxa des del passat dissabte a la Comunitat de Madrid ha aconseguit mantenir clars els més de 2.500 quilòmetres que formen la xarxa de carreteres de titularitat autonòmica, tot i les dificultats que s'han produït en altres carreteres que travessen la regió, en les que el manteniment de la vialitat és competència del Ministeri de Foment , assegura el Executiu autonòmic.