Quantcast

FITXATGES | Philippe Coutinho, nou jugador del Barcelona

Els aficionats del Barça ja poden gaudir del millor regal que els ha deixat el dia de Reis. Philippe Coutinho vestirà la samarreta blaugrana per a les pròximes cinc temporades.

L'ex del Liverpool, Inter i RCD Espanyol signa fins al 2023 amb una clàusula de 400 milions. El cost de l'operació ha arribat als 160 milions (120 fixos més 40 en variables), tal com informa 'Marca'. D'aquesta manera es converteix en el segon fitxatge més car de la història del futbol per darrere de Neymar.

A través de les xarxes socials el club culer feia oficial el fitxatge més desitjat després de la marxa de Neymar, i que formarà atac juntament amb Messi, Luis Suárez i Dembélé. Així li ha donat la benvinguda al Barcelona:

@Phil_Coutinho ! a Bem-vindo! Welcome! Benvingut! Benvingut! Qual # BeBarça #ForçaBarça pic.twitter.com/PjFpdKvPOd

& mdash; FC Barcelona (@fcbarcelona_es) 6 gener 2018

< p>