Quantcast

Andorra Turisme participa a la cavalcada de Reis de Madrid

Andorra Turisme ha estat present aquest dijous a la tarda a la tradicional cavalcada de Reis de Madrid amb una carrossa tematitzada de 'Frozen, una aventura de Olaf', incloent-hi la marca Andorra i el lema #andorraundestinodepelicula. Aquesta ha estat una de les accions que s'inclouen dins de l'acord d'aliança estratègica signat entre Andorra Turisme i la multinacional Disney.

La cavalcada ha transcorregut per diferents carrers del centre de Madrid passant per la plaça de San Juan de la Cruz, Nuevos Ministerios, el passeig de La Castellana, la plaça de Colón, entre d´altres; i va acabar, a la plaça de La Cibeles. Al llarg de tot el recorregut s'han repartit caramels amb el logotip d'Andorra entre els infants i el públic assistent. Televisió Espanyola ha retransmès la cavalcada de Reis de Madrid.