Quantcast

Denuncien un guàrdia civil per tenir la salutació feixista i el 'Arriba España' en el seu perfil de WhatsApp

Un Guàrdia Civil de Pontevedra ha estat denunciat per Iniciativa Galega pola Memòria . El motiu de la querella rau a la foto de perfil i l'estat de WhatsApp del denunciat, que llueix el lema "Arriba España Sempre" al costat d'un retrat que en què apareix realitzant la salutació feixista.

La organització ha escrit un comunicat al Ministeri de l'Interior on sol·licita que s'obri un expedient a l'agent per "exaltació del feixisme i greu falta democràtica". Iniciativa , que creu que està persona està obligada a protegir a la ciutadania, considera que aquest gest comporta una falta escpecialmente greu contra les víctimes del terrorisme franquista.

Per de moment no es coneixen dades personals de l'agent i la Guàrdia Civil no s'ha pronunciat al respecte.