Quantcast

Rajoy felicita Joan Carles I i li reconeix com "una figura clau de la Transició i la democràcia"

El president del Govern, Mariano Rajoy, va felicitar aquest divendres al rei emèrit Joan Carles I per la seva 80 aniversari i el va reconèixer com "una figura clau de la Transició i la democràcia".

El cap de l' Executiu va deixar a primera hora d'aquest matí un missatge a Twitter en què indica que "al 2018 vam celebrar el 40è aniversari de la Constitució Espanyola" i "avui SM el Rei Joan Carles compleix 80 anys".

del rei emèrit afirma que és "una figura clau de la Transició i la democràcia espanyola que ha situat el nostre país en el camí de la prosperitat".

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, va utilitzar també la xarxa social Twitter per felicitar Joan Carles i, "una figura fonamental i imprescindible en l'etapa de major estabilitat i creixement d'Espanya, clau per a l'enteniment i consens que la va fer possible. Avui compleix 80 anys Joan Carles i, el nostre Rei emèrit. Felicitats ", va afirmar Zoido en un parament que va acompanyar d'una fotografia a en la qual apareix al costat de Joan Carles.