Quantcast

Celebra Any Nou a tres països diferents amb un car viatge en taxi

Un jove noruec va aprofitar al màxim la nit de Cap d'Any. Després de començar la nit al Nyhavn, 1 distito constero de Copenhaguen (Dinamarca), va travessar fins a dos països més per tornar a casa.

El viatge, de 600 quilòmetres, va ser realitzat en taxi i va portar com a conseqüència una factura de més de 2000 euros que, al principi, no va ser pagada. Després de travessar la zona sud de Suècia i arribar a Oslo, el jove va sortir del taxi directe a casa sense abonar al taxista l'import del viatge. El conductor, que es va quedar sense bateria, va romandre a la porta de la casa del jove viatger i, després de trucar a la policia de la ciutat, va aconseguir que aquest acceptés el pagament del deute en corones -18.000 corones noruegues -.

la policia d'Oslo va explicar a través dels seus perfils socials la peripècia del jove deutor, que no té antecedents penals.

en beruset mann satte seg inn i en taxi i København i 2017 & # 127.465; & # 127.472;
Ankom Abildsø i 2018 & # 127.475; & # 127.476; Forlot taxien uten å betale. qual Vaig veure fant mannen sovende hjemme i Senga si. Han er nÅ våken, og gjør OPP for seg. #Oslo

& mdash; OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 1 gener 2018