Quantcast

El patge reial anuncia l'arribada dels Reis Mags

Tot just 24 hores abans que Ses Majestats el Reis d'Orient arribin a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, el patge reial ja ha començat a portar il·lusió, màgia i caramels pels carrers de les parròquies centrals. Com ja és tradicional, l'enviat avançat dels Reis ha fet el mateix recorregut que faran aquest divendres a la tarda Ses Majestats i ha anunciat a tots els nens la seva arribada “plogui, nevi o faci bon temps”. Al llarg del recorregut, diversos infants acompanyats dels seus familiars s'han apropat fins la carrossa del patge per recollir els caramels i demanar-li les seves il·lusions. Escaldes-Engordany i Andorra la Vella organitzen conjuntament la cavalcada de Ses Majestats d'Orient des del 1998.

Per aquells infants que encara no hagin pogut lliurar les cartes dels regals, l’Oficina Màgica de Correus, situada a l’avinguda Meritxell número 26, restarà oberta fins aquest divendres, vigília de Reis, en el seu horari habitual, de 17.30 a 19.30 hores. A banda de la cavalcada, cal recordar que la Pista de Patinatge, situada a la plaça Guillemó i el Tobogan Gegant, situat a la plaça del Poble, continuen oberts en el seu horari habitual fins aquest divendres, últim dia en el qual tothom que vulgui podrà gaudir d’ambdues activitats, de dos quarts de sis a dos quarts de vuit del vespre.