Quantcast

Troben un indigent a Granada amb més de 18.000 euros en una bossa

La Policia Nacional està investigant a un home de 32 anys d'edat, procedent de Sevilla, que ha estat identificat a la ciutat de Granada, on romania dormint al carrer, portant en una bossa amb fins 18.650 euros en metàl·lic, en majoritàriament en bitllets de 500 euros.

Segons publica El Mundo, s'estan realitzant les gestions oportunes per esbrinar la procedència d'aquests diners, després que hagi estat lliurat per la Policia Local de Granada, que va identificar a l' indigent, a comissaria.

Els diners està ara pendent de ser ingressat en el compte de consignacions judicials habilitada per aquestes situacionesDespués podria ser retornat a aquest home, únicament si es comprovés finalment la seva procedència lícita.

Segons la informació que ha facilitat la policia, l'indigent portava en una bossa dcolor verd els diners, en forma de 33 bitllets de 500 euros, 42 de 50, quatre de deu, i dos de cinc.

< p> L'individu no té domicili o registrat a Granada, "vivint" així al Parc Sor Cristina de la Creu de Arteaga.