Quantcast

Peter Lim està a Qatar per tancar el traspàs de Gonçalo Guedes

El València té les metes clares: tancar a Gonçalo Guedes (que segueix sent oficialment jugador del PSG). Marcelino García Toral coneix la importància que té Guedes per al projecte a mig-llarg termini que té en ment el València. Gonçalo és una de les revelacions de la temporada.

Clubs com l'Atlètic de Madrid s'han interessat fortament en la seva incorporació, arribant a aparèixer en diversos mitjans de comunicació la possibilitat de no tornar al València a l'estiu. Tant el seu pare com ell, han expressat sempre el desig de voler continuar a Mestalla.

Segons revela el programa radiofònic 'Tribuna Esportiva' de la 97.7 FM a ràdio, Peter Lim ha es troba en Doha (Qatar) per reunir-se personalment amb el propietari del PSG, Nasser al-Khelaïfi, per tancar el traspàs de Gonçalo Guedes al club de Mestalla i incorporar-així, evitant les temptatives dels clubs més importants d'Europa.