Quantcast

Diego Forlán despenja les botes de manera oficial i jugarà a … Hong Kong!

El Kitchee de Hong Kong ha anunciat de manera oficial a la seva pàgina web la contractació de Diego Forlán, l'exdavanter de Manchester united i Atlètic de Madrid, entre d'altres, per reforçar la seva davantera. El davanter uruguaià portava un any sense equip des que va decidir deixar el Mumbai City, club al qual va arribar l'estiu del 2016 i en el qual només va estar fins a principis de 2017, després d'aquesta etapa va decidir "penjar" les botes.

< p> d'aquesta manera, l'atacant uruguaià torna al futbol de manera oficial als seus 38 anys amb l'objectiu de portar al més alt al club asiàtic. El club de Hong Kong aspira al màxim a l'Asian Champions League i ha volgut pujar el nivell de manera significativa de la seva plantilla. Signatura fins a final temporada, però la porta a ampliar més la seva estada a Hong Kong depèn del seu rendiment.