Quantcast

Detingut l'actor mexicà Alejandro Axel, acusat d'assassinar una model

L'acte mexicà Alejandro Axel Arenas Reis ha estat detingut per la Policia de Ciutat de Mèxic com a presumpte assassí de la model argentina Karen Ailen Grodzinski.

Grodzinski, de 23 anys, va aparèixer morta el passat 27 de desembre en un hotel de DF. La jove model va ser, segons apunta la investigació, víctima d'un atac amb acarnissament, ja que a més de patir un tret al cap va rebre diverses punyalades amb arma blanca.

Arenas Reis ha estat identificat per tres treballadors de l'hotel i, actualment, és l'únic detingut pel cas. Compta amb antecedents penals per un robatori en 2010 i va conèixer la model en una acadèmia d'actuació de la colònia Roma.

Segons informa 'Europa Press', el protagonista d' pel·lícules com la Gàbia, 'tremolós ' o de la minisèrie 'el Príncep de la Cançó ' va escapar de la ciutat després de cometre el crim i va compartir diverses fotografies en xarxes socials intentant mostrar normalitat.