Quantcast

La presidenta de l'Acadèmia del Cinema, Yvonne Blake, ingressada per un ictus

La presidenta de l'Acadèmia del Cinema i decoradora artística, Yvonne Blake està ingressada a l'Hospital Gregorio Marañón a causa d'un ictus que va patir dimecres passat.

L'Acadèmia ha confirmat a diversos mitjans nacionals de la possibilitat que emetin un comunicat en les pròximes hores per actualitzar l'estat de salut de la directora, que continua a l'hospital madrileny.

Yvonne Blake, de 77 anys, va guanyar un Oscar el 1972 amb la pel·lícula Nicolás i Alejandra i ha estat en importants pel·lícules com Superman, Farenheit 451 o Jesucrist Superstar. En l'àmbit nacional, ha aconseguit quatre premis Goya per les pel·lícules Remant al vent, Cançó de bressol, Carme i El Pont de Sant Lluís. Després de la marxa d'Antonio Resines de l'Acadèmia va ser l'encarregada de substituir-lo, primer de forma interina i posteriorment guanyant les eleccions.