Quantcast

Sansan Festival anuncia primeres confirmacions: Sidonie i La MODA, protagonistes

Sansan Festival ha anunciat els tres primers noms que formaran part del cinquè cartell de la seva història. La MODA, Sidonie i Juanito Makandé han estat els elegits per estrenar el line up d'un esdeveniment que, ja clàssic, sempre serveix com inauguració < b> de la temporada alta de festivals .

Celebrat a Setmana Santa -entre el 29 i el 31 de març – a Benicàssim (Castelló), el festival aposta per una primera tanda de confirmacions nacionals que tornen a mostrar el seu caràcter divers i mestís .

el festival va comptar l'any passat amb la participació d'artistes com Viva Suècia, Sidecars , Leiva, Els Chunguitos, M-Clan, Kaiser Chiefs o la Raíz , buscant un complex punt d'equilibri entre la cançó popular, l'escena alternativa actual i el mestissatge urbà.

Els primers abonaments han sortit a la venda a la pròpia web del festival per 35 euros.