Quantcast

Ecovidrio reparteix avui 2.500 tortells de Reis als ciutadans que reciclin un quilo de vidre

Ecovidrio repartirà aquest dijous a Madrid un total de 2.500 tortells de Reis entre aquells ciutadans que dipositin un quilo de vidre, com a part de la campanya '# ReciclaVidrioPorRoscón'.

Aquesta campanya té com a objectiu conscienciar sobre la importància del reciclatge de vidre per Nadal, una de les èpoques de major consum de vidre i que suposa prop d'un 20% del reciclatge total d'un any. En els mesos de desembre i gener de 2016 es van reciclar més de 131.000 tones de vidre a Espanya.

D'aquesta manera, Ecovidrio col·laborarà en la campanya '# ReciclaVidrioPorRoscón' amb la Fundació Maurici Garrigou, que treballa per donar a nens i joves amb discapacitat una educació de màxima qualitat atenent les seves necessitats específiques.

l'intercanvi d'un quilo de vidre per un tortell de Reis tindrà lloc a partir de les 9.00 hores d'aquest dijous al número 1 del carrer de Sant Sebastià, situada al Barri de les Lletres de Madrid.

Durant l'any 2016, a Espanya es van reciclar 752.234 tones de residus d'envasos de vidre a través del contenidor verd, una mitjana de 16,2 quilos per habitant i 62 envasos per persona.