Quantcast

Israel a donat tres mesos als immigrants irregulars per abandonar el país

La Autoritat de Població, I nmigración i Fronteres del Ministeri de l'Interior ha iniciat el procés de deportació de persones que van entrar il·legalment al país, alguns dels quals estan a l'espera que es resolgui la seva sol·licitud d'asil, i que es completarà per a abril de 2018, va explicar el portaveu de la ONG, Dror Sadot .

El pla de deportació governamental està dotat amb 200 milions d'séqueles (48 milions d'euros) i afectarà 35.000 immigrants entre eritreus i sudanesos que viuen a Israel .

l'organització que treballa amb immigrants a Israel va indicar que s'esperen deportacions a tercers països amb els Israel ja ha establert un acord, com és el cas de Rwanda que rebrà una compensació d'entre 3.000 i 5.000 dòlars , segons els mitjans locals per cada immigrant deportat .

"És impossible posar un preu a les vides humanes i aquestes pràctiques de ben parar immediatament. Israel té una obligació moral , històrica i internacional de protegir els sol·licitants d'asil i ha d'assumir la responsabilitat de les persones que van arribar a les seves fronteres buscant asil ", denunciava el portaveu de l'ONG < /b>.

"Les vaig prometre als residents del sud de Tel Aviv i als residents d'altres veïnats amb problemes que actuaria per tots els mitjans per eliminar els infiltrats d'Israel, i compliré aquesta promesa ", va dir el ministre de l'Interior, Aryeh Deri.