Quantcast

VIDEO | A punt de perdre un ull per semblar 'sexy' en xarxes socials

Va poder ser una tragèdia, la jove noia, de la qual no s'ha conegut la identitat, va estar a punt d'iniciar el 2018 a urgències, després que el suro de l'ampolla de xampany sortís disparat feia la seva cara , copejant fortament.

Va ??voler pujar un vídeo amb l'ampolla, mentre la tocava amb la llengua, per fer 'sexy' la foto, però quan la llengua va tocar l'ampolla, el suro va començar a sortir de l'ampolla fins que va sortir disparat feia la seva cara.

Per sort, com podem veure en el vídeo, el tap colpeja en el pòmul i surt disparat, si aquest suro hagués colpejat tres centímetres més amunt, probablement, no estaríem parlant d'una simple anècdota .

La noia va pujar el vídeo a xarxes socials i es va convertir en viral, ja que porta més de 100.000 "M'agrada" i més de 717 mil reproduccions.