Quantcast

Es detecten greus problemes de seguretat en els processadors Intel

La informació personal i les contrasenyes estan en perill. Segons un estudi del portal especialitzat en seguretat cibernètica The Register, els processadors Intel tenen un greu problema de seguretat que permetria accedir a altres ordinadors amb certa facilitat hackejant la memòria nucli. < / p>

Aquest error no només afecta el rendiment dels ordinadors domèstics, sinó també al de grans entorns a la xarxa com a Amazon, Microsoft o Google . Tant és així que Microsoft ja està prenent mesures per solucionar aquest problema.

Diverses distribuïdores ja estan intentant solucionar aquest problema, que sembla que té fàcil solució però que alhora és costós. La potència dels ordinadors es veurien reduïts entre un cinc i un 30%, tot i que dependrà molt del model i de les actualitzacions posteriors.

Aquest problema afecta gran part dels dispositius que tenim a les nostres llars, ja que Intel treballa tant amb Linux, com amb Windows i amb Mac.