Quantcast

Rajoy assegura que l'AVE arribarà a Galícia en 2019

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dimecres que l'AVE arribarà a Galícia en 2019, ja que en tots els trams de l'obra s'està treballant "a ple rendiment", tot i que "tècnicament" els treballs no són senzills.

Rajoy va comentar que l'AVE és la "gran prioritat de les comunicacions" a Galícia i va explicar que actualment s'han gastat 3.268.000 d'euros dels 4.395.000 compromesos per a aquesta obra, el que representa l'execució del 74,4% del pressupost.

Això li va permetre asseverar que les obres de l'AVE a Galícia conclouran el 2019, ja que en tots els trams de l'obra s'estan treballant "a ple rendiment", tot i que els treballs no són senzills "tècnicament".

També va avançar que aquest any finalitzaran els treballs en els trams pendents i va mostrar la seva confiança que pròximament s'aprovi la Declaració d'Impacte Ambiental de l'AVE entre Vigo i Madrid per Cededo.