Quantcast

Alexis Sánchez és la joia del mercat: pot retrobar-se amb Pep Guardiola

Segons publica el diari MARCA en el dia d'avui, la lesió de Gabriel Jesús pot accelerar l'arribada d'Alexis Sánchez al Manchester City en el mercat d'hivern. A més, segons aquesta informació, en el passat estiu, l'exentrenador del Barcelona ja va intentar el fitxatge de l'atacant, però Wenger va negar la sortida.

L'Arsenal no vol de cap manera reforçar un rival directe, però sap que si vol treure milions per Alexis i que el xilè no surti gratis, cal vendre-ho. Tres anys i mig després Alexis pot retrobar-se amb el que va ser el seu entrenador al Barcelona, ??Pep Guardiola.

Alexis va tenir ofertes el passat estiu del PSG i Bayern i de fet la seva fallit traspàs al club bavarès va suposar l'inici del distanciament entre Ancelotti i els dirigents de l'entitat del club de Munic, que va acabar amb l'acomiadament de Carlo en el passat mes d'octubre.