Quantcast

L'A'rea de Llengua Catalana ofereix 18 cursos gratuíts per fomentar el coneixement del catalá

Durant el 2018 es realitzaran un total de 18 cursos presencials gratuïts de català i també s'organitzarà la convocatòria d'exàmens per obtenir les titulacions corresponents. L'Àrea de Llengua Catalana serà l'encarregada de gestionar-ho tot amb l'objectiu de fomentar el coneixement i l'avaluació de la llengua d'Andorra entre la ciutadania. A partir del 29 de gener, s'impartiran un total de 18 cursos presencials gratuïts a Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany.

Les persones que es vulguin inscriure a aquests cursos ho poden fer entre el 8 i el 31 de gener mitjançant el web o bé mitjançant les butlletes que es troben distribuïdes per tots els edificis públics, centres esportius i de salut, biblioteques i llibreries del país.

Amb l'objectiu de promoure l'avaluació de la llengua catalana, els dies 2 i 3 de febrer tindrà lloc la convocatòria d'hivern dels exàmens oficials de llengua catalana.Els nivells A1 i A2 es convoquen al vespre del divendres 2 de febrer; els nivells B1, B2 i C1 es convoquen per al dissabte 3 de febrer. El període d'inscripció queda obert del 2 al 19 de gener al Servei de Tràmits de Govern o bé, si es disposa del mòdul d'identificació en línia personal (MIL), a través del web.