Quantcast

La borrasca 'Bruno' s'acomiada de la Península cobrant dues víctimes mortals

Vents forts i precipitacions abundants que han provocat danys a la via pública. Això és el que ha deixat la borrasca 'Bruno' des que va entrar a la Península dimarts passat. Un altre temporal que portarà precipitacions fins divendres i inestabilitat climatològica durant l'últim cap de setmana de 2017 acomiadarà l'any.

Segons informa ' El teu altre diari ', aquest temporal, d'altra banda, s'ha cobrat dues víctimes mortals. D'una banda, un home de 42 anys va morir a Mallorca, en concret a la zona de Corral d'en Pedrassa mentre practicava surf de vela en un lloc en què hi havia alerta taronja per fortes ratxes de vent de fins a 100 quilòmetres per hora.

D'altra banda, un home de 56 anys va morir a Segur de Calafell, de la província de Tarragona, mentre reparava una finestra del seu domicili quan una forta ratxa de vent el va fer perdre l'equilibri. L'home va caure a un pati interior i va perdre la vida.

'Bruno' ha deixat en el seu pas per Espanya entre 40 i 60 litres per metre quadrat a la gran majoria de sistemes muntanyosos del país i també neu als Pirineus, serralada cantàbrica, Sistema Central i Ibèric. Malgrat que que continuaran les precipitacions, les temperatures es veuran augmentades, igual que les ratxes de vent al Cantàbric, Mediterrani i zones de muntanya.