Quantcast

Albiol descarta dimitir, tot i que seria "el més fàcil i còmode"

El president del Partit Popular de Catalunya (PPC), Xavier García Albiol, va descartar aquest divendres que vagi a dimitir després de la patacada electoral que ha patit en les eleccions autonòmiques catalanes, encara que va reconèixer que a nivell personal això seria "el més fàcil i còmode ".

Abans de participar en la reunió del Comitè Executiu Nacional del PP que examinarà els resultats del 21-d, Albiol va admetre que haver perdut vuit diputats a Catalunya i quedar-se a tres escons a Barcelona mereix una reflexió i fer "un replantejament molt profund".

"Per a mi el més fàcil i còmode seria dimitir, però em sembla que a hores d'ara si jo dimiteixo m'estaria segurament afavorint a títol personal, però estaria deixant el partit en una situació molt delicada, perquè a hores d'ara amb tres diputats correspon que tots els que estem sense exclusió intentem aportar la solució i vegem quina és ", ha manifestat.