Quantcast

Acostades, aclamada amb crits de "presidenta", afirma que en aquesta jornada ha guanyat la "unió" entre catalans

La candidata de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Inés Acostades , va sortir aquest dijous a la nit del Hotel Catalonia Plaça de Barcelon a, des d'on el partit va seguir la nit electoral, entre crits de " presidenta " i amb la sensació que ha estat una jornada "històrica" ??.

Molt difícil ho va tenir aquest dijous Acostades per sortir d'aquest hotel acompanyada de Albert Rivera rumb cap a la Plaça Espanya , on el partit taronja havia muntat un gran escenari sota el qual l'esperaven mig centenar de persones que portaven banderes amb el característic cor que ha exhibit Ciutadans durant la campanya amb la bandera catalana, espanyola i europea.

Des de la formació taronja van voler convertir els resultats d'aquestes eleccions a una jornada lúdico-festiva en què Acostades va agrair els 37 escons obtinguts al Parlament als "1.100.000 valents" que els van votar . "Ha quedat clar que la majoria social està a favor de la unió. Catalunya som tots. Això m'ha quedat molt clar o", ha subratllat Acostades des d'aquest escenari situat a la Plaça Espanya de la Ciutat Comtal .