Quantcast

Domènech creu que Catalunya en Comú serà "la força de govern que va a desencallar la situació"

Xavier Domènech , cap llista de la candidatura Catalunya a Comú-Podem a les eleccions autonòmiques de Catalunya que es van celebrar aquest dijous, ha manifestat que, tot i que no han obtingut el suport que esperaven en aquests comicis , la seva llista serà " la força de Govern que va a desencallar la situació ".

en una intervenció després de confirmar-se que el seu grup havia obtingut aquest dijous 8 diputats , enfront dels 11 de 2015, Domènech va dir " no eren els resultats que esperaven " i que el que ha passat en general en aquests comicis hauria portar a una " reflexió al conjunt de progressistes i d'esquerres d'aquest país ".

No obstant això, va afirmar que el resultat dels comicis els reafirma "en la necessitat de superar aquesta polarització "i d'iniciar a Catalunya" una nova etapa ". Va sostenir que " difícilment " poden iniciar aquesta singladura els independentistes, ja que en els dos últims anys han governat "per a una part", mentre que Catalunya en Comú-Podem pot ser " la força de Govern que va a desencallar la situació ".