Quantcast

VIDEO | L'entrenador del Bayer Leverkusen queda en evidència després de fingir aquesta agressió

Trist. Infantil. Ridícul . Falten qualificatius per definir el gest que Heiko Herrlich , entrenador del Bayer Leverkusen, ha tingut durant l'última jornada de la Bundesliga alemanya.

Amb el resultat a favor (0-1) , el tècnic va decidir fingir una agressió fora del camp i provocar una tangana prescindible per rascar uns segons al cronòmetre. Va ser en el minut 74, quan la pilota abandonava el rectangle de joc a l'alçada de la banqueta visitant i el jove migcampista suís Denis Zakaria passava corrent al costat del tècnic alemany intentant, subtilment, no xocar amb ell .

No obstant això, Herrlich decidir pujar el teló i començar una funció que, més que còmica, va ser vergonyosa. El partit, efectivament, es va aturar, però l'únic que va guanyar l'entrenador va ser un petit grapat de segons d'avantatge i un aparatós bany després del llançament d'un recipient des de la grada.

Finalment, el Leverkusen va aconseguir endur-se els tres punts del feu del Gladbach, avançant-a més en la classificació i assentant-se en la quarta plaça del caseller.