Quantcast

Atorgats a MoraBanc els premis al millor banc digital i a la millor aplicació mòbil d'Andorra 2017

La banca digital de MoraBanc ha rebut dos premis de la revista financera internacional 'World Finance'. La publicació, editada a Londres pel grup World News Media i que manté una estreta vigilància en els mercats internacionals i tots els factors que el condicionen i conformen, ha fet públics els seus guardons d'aquest any i MoraBanc ha estat distingit com el millor banc digital i amb la millor aplicació mòbil d'Andorra 2017. El jurat dels premis de 'World Finance' ha valorat, en els dos casos, el salt qualitatiu que ha fet l'univers digital de MoraBanc amb el llançament de MoraBanc Digital ara fa un any.

En el cas concret de la banca en línia i mòbil, destaquen la innovació aplicada als dos canals amb noves funcionalitats per facilitar l'operativa diària dels clients, tot amb un disseny amable i una usabilitat ben valorada pels usuaris. L'actualització constant de les funcionalitats també ha estat ben valorada com ara les darreres novetats en la gestió dels productes d'inversió.

MoraBanc Digital ha complert un any des del seu llançament amb uns resultats molt positius. Amb la posada en marxa de la nova eina digital, s'han incrementat els accessos a la banca en línia un 151% i les visites a la web pública han pujat un 82%. A nivell d'operacions, els enviaments de diners a través de banca en línia han crescut un 38%. Cada dia, es registren sis noves altes i les sessions mensuals de MoraBanc Digital s'incrementen a un ritme del 5% cada mes.