Quantcast

Es converteix en el blanc de les ires dels britànics després regalar als seus fills més de 66 regals per Nadal

Una mare de família ha estat objecte de crítica i insults a les xarxes socials després d'assegurar qu i ha comprat més de 60 regals als seus fills per Nadal .

Clara Young , de 29 anys, no pot treballar . Des de l'any 2012, aquesta ex cambrera britànica, rep ajudes del govern per una fibromiàlgia que li impedeix desenvolupar tasques professionals, tal com informa ' The Sun '.

Fa pocs dies, aquesta jove va aparèixer en un programa de televisió i va assegurar que s'havia gastat 2.000 lliures en regals per als seus fills . Deu per a cada un.

Després de la seva confessió la xarxa es va omplir de comentaris i insults cap a la jove mare a la qual titllaven, entre altres coses, de " vil " i "< b> cobdiciosa ".

Young no es va mossegar la llengua i va respondre als seus crítics . Al seu parer, ningú té dret a dir-li a què ha de gastar els seus diners . "Sóc molt justa i m'asseguro que els meus fills rebin 11 regals cadascun , 66 entre tots", va assegurar sense sentir cap remordiment.

" Ens vam quedar sense vacances durant l'estiu i només tinc un parell de sabates per poder estalviar per Nadal per als meus fills ", va continuar.

" Vull tornar a la feina, però actualment és millor per a nosaltres no fer-ho ja que no guanyaríem prou. no bec, no surto cada cap de setmana, no prenc drogues, tot just compro. Tot és per als nens ", ha conclòs.

< p> Young té seeis fills: Steven, de 11, anys, Lisa, de nou, Lucy, de set, Jamie, de sis, Kayla, de cinc, i Evie, de 22 mesos.

Per a ells, l'ex cambrera ha comprat, de moment, una consola de vídeo jocs PS4 , alguns jocs, DC Superhero Girl toys , jocs de Lego , roba , nines i la granja de Peppa Pig.