Quantcast

Tot a punt a Encamp i el Pas de la Casa per a la tradicional cavalcada del Pare Noel

A Encamp el Pare Noel sortirà el 24 de desembre a les sis de la tarda de davant del camp de futbol de Prada de Moles per arribar a la plaça dels Arínsols després d’haver enfilat per l’avinguda de Joan Martí i la plaça del Consell. Als Arínsols, el Pare Noel rebrà de mans dels infants totes les cartes que aniran plenes de bons desitjos i de demandes dels regals somiats.

Pel que fa al Pas de la Casa, la cavalcada sortirà a les vuit del vespre des de peu de pistes i passarà per l’avinguda d’Encamp, carrer Sant Jordi, carrer Catalunya, avinguda d’Encamp, carrer Major i avinguda del Consell General, fins a arribar a la sala de festes del Pas de la Casa, on el Pare Noel rebrà a tots els infants de la vila.

El 24 de desembre també se celebra a la parròquia encampadana la tradicional Missa del Gall. Pel que fa al Pas de la Casa, la missa començarà a les 19.30 hores a l’església de Sant Pere, mentre que a Encamp es realitzarà a mitjanit a l’església de Santa Eulàlia.