Quantcast

NBA | Durant trunca l'homenatge dels Lakers Kobe Bryant

Era el dia de Kobe Bryant. L'ex aler dels Lakers va rebre el reconeixement que mereix després d'estar més de 20 campanyes vestit d'or i porpra amb la retirada dels dos números que han marcat la seva trajectòria com a professional: el 8 i el 24.

a la pista, els seus ex companys van intentar donar el màxim i van estar lluitant pràcticament en tot moment de tu a tu amb els vigents campions que sense Curry i Green van patir bastant. Fruit d'això, els Lakers van arrencar molt bé, però les males decisions en el tir començaven a passar-los factura.

Els Warriors van aprofitar la baixa de Brook López per treure rebots ofensius i segones oportunitats davant la falta d'encert de Durant en els primers compassos del xoc. D'acord avançaven els minuts, la seva importància era determinant per a l'equip.

La polèmica, present al partit

Els angelins van reclamar dues accions que van poder decidir el mateix. En primer lloc, una cistella de Clarkson que els àrbitres consideraven passos ja que la pilota no havia tocat cèrcol. En la repetició es veu com la pilota va tocar el mateix i l'escorta angelí agafa el rebot per anotar; i posteriorment una falta de Durant a Caldwell-Pope en un contraatac. Aquesta és més difícil de veure, però la televisió també va deixar en evidència aquí als tres àrbitres i va ser falta de Durant.

Amb tanta emoció en els minuts finals i les males preses de decisions de tots dos conjunts, van ser els locals els que van tenir l'opció més propera de guanyar abans de la pròrroga després de la fallada de Durant. El tir de Caldwell-Pope no va tocar cèrcol.

Ja al overtime , Durant es va vestir de malvat i va ajusticiar als angelins que volien brindar-li la victòria a un Kobe Bryant que va abandonar el pavelló just en finalitzar el quart quart. Amb una cistella a falta d'escassos segons, KD va donar la victòria als Warriors que li permet mantenir l'estela dels Rockets.

El positiu per als Lakers, el gran començament i la lluita dels seus joves jugadors que no van perdre la cara del partit en cap moment, que han demostrat poder lucharle de tu a tu amb els millors equips de la lliga i que temps millors, sense Kobe en les pistes, poden arribar a curt-mig termini.

< p> Els Angeles Lakers 114 (24 + 29 + 29 + 20 + 12): Ball (16); Caldwell-Pope (14) Ingram (19), Nance Jr (8), López (6); Kuzma (25) Randle (15), Brewer (-), Clarkson (4), Heart (7)

Golden State Warriors 116 (32 + 25 + 26 + 19 + 14) McCaw (2), Thompson (17) Durant (36), Bell (6), McGee (11); Iguodala (9), Casspi (14), Cook (-), Looney (8), Young (10), West (6)