Quantcast

Expectació a Andorra la Vella per conèixer la història de 'La Rondalla màgica', explicada amb dibuixos fets amb sorra

Aquest és l'últim cap de setmana abans de les festes de Nadal i, al Poblet de Nadal, les activitats pels més petits no s'aturen. Aquest dissabte a la tarda, però, durant una estona, l'atenció s'ha desviat fins a la plaça de la Rotonda, on les famílies han pogut gaudir d'una història nadalenca explicada d'una manera molt especial.

Es tracta del 'Sand Art', una disciplina artística que consisteix en explicar contes a través de dibuixos fets amb sorra. I la protagonista ha estat Didi Rodan, una artista espanyola que ha portat fins al Principat la història de 'La Rondalla màgica', un conte popular màgic de l'hivern. Desafiant el fred i jugant amb la sorra damunt d'una taula, Rodan ha dibuixat un arbre de Nadal, un pessebre, un regal i el rostre d'una dona, entre altres il·lustracions relacionades amb l'època de l'any en què estem. Mentrestant, el públic ho podia veure projectat en una gran pantalla.

A banda de la seva creativitat i originalitat, Didi Rodan és coneguda arreu d'Europa per realitzar obres d'art en directe i amb històries personalitzades per a cada ocasió. La seva actuació en ple centre d'Andorra la Vella ha aplegat l'atenció de moltes de les persones que passejaven i que s'han aturat atrets per la curiositat.