Quantcast

Les estacions d'esquí espanyoles ofereixen més de 600 quilòmetres de neu aquest cap de setmana

Un total de 29 estacions d'esquí estaran obertes aquest cap de setmana a la Península Ibèrica amb una oferta de 616 quilòmetres de neu, uns 175 més que la setmana passada.

Segons ha informat l'Associació Turística de estacions d'Esquí i Muntanya (Atudem), la major oferta està a Baqueira Beret (Lleida), que compta amb 145 quilòmetres esquiables i un gruix màxim d'un metre i 10 centímetres, i a Formigal (Osca), amb 85 quilòmetres i un metre .

A continuació, Sierra Nevada (Granada) ofereix 44 quilòmetres de pistes amb 70 centímetres de gruix, Boí Taüll (Lleida) 42 quilòmetres amb 60 centímetres, Masella (Girona), 41 quilòmetres amb 50 centímetres, Candanchú (Osca) 33 quilòmetres amb 70 centímetres, Astún (Osca) 31 quilòmetres i 75 centímetres i Cerler (Osca) 30 quilòmetres amb 50 centímetres.

A més, La Molina (Girona) ofereix 21 quilòmetres de pistes amb 40 centímetres, Portainé (Lleida) 19 quilòmetres amb 55 centímetres, és pot (Lleida) 18 quilòmetres amb 55 centímetres, Alt Campoo (Cantàbria) 15 quilòmetres amb 60 centímetres i Javalambre (Terol) 11 quilòmetres amb 60 centímetres.

Així mateix, obren també Valgrande Pajares (Astúries), amb vuit quilòmetres; Valdelinares (Terol), amb vuit; Sant Isidre (Lleó), amb vuit; Valdezcaray (La Rioja), amb set; Fonts d'Hivern (Astúries), amb cinc; Tavasccàn (Lleida), amb cinc; La Pinilla (Segòvia), amb tres; Núria (Girona), amb tres; Vallter (Lleida), amb un; Lunada (Burgos), amb un; Serra da Estrela (Portugal), amb un, i Navacerrada (Madrid), amb un.

Entre les estacions d'esquí de fons, Lles (Lleida) ofereix 16 quilòmetres de pistes, Larra-Belagua (Navarra) 07:00, Llanos del Hospital (Osca) 06:00 i Candanchú (Osca) 3.