Quantcast

Hugo, guanyador de 'GH Revolution', s'embutxaca els 300.000 euros del maletí

Hugo s'ha convertit aquesta nit en el gran triomfat de 'GH Revolution' i, per tant, s'embutxacarà els 300,000 euros del premi. El concursant s'ha imposat a Rubén, Christian i Yangyang a la final de l'espai de 'Telecinco'.

l'audiència ha decidit que el guanyador de Gran Hermano 18 sigui … a ¡¡¡¡¡ @ HugoGHRV !!!!! #FinalGH pic. twitter.com/gd3qE4iRxG

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 14 desembre 2017

< p>

Hugo Martín Serra va néixer a Uruguai. Al seu país va ser jugador de bàsquet professional fins l'any 2007 que es va mudar a Itàlia per continuar i acabar amb aquesta carrera esportiva. Té una filla de 13 anys, guanyadora de tres ors en natació, i que viu a Miami amb la seva mare. Al nostre país fa un any i mig on té avantpassats del País Basc.

La final, presentada per Jorge Javier Vázquez, s'iniciava amb l'expulsió de Yanyang, a la qual seguia la marxa de Christian (convertit en tercer finalista) i Rubén (que no va poder passar de la final).

El segon finalista és, ¡@RubenGHRV ! #FinalGH pic. twitter.com/PVImmgZ5Y1

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 14 desembre 2017

< p>

Després de 12 setmanes i dos dies de convivència, Hugo tenia el privilegi de gaudir d'uns instants de soledat en què ha estat casa els últims tres mesos, abans de desplaçar-se al plató on rebia de mans de Beatriz, guanyadora de 'GH 17', el maletí amb el premi.