Quantcast

Una reportera és colpejada amb una bola de neu just abans del directe

Els reporters i el fred no són bons amics . Primer ho va demostrar la -literalment- congelada reportera de 'La Sexta' i ara ho reafirma aquesta periodista nord-americana, que tan sols cinc segons abans de sortir en directe va ser víctima d'una broma dels seus companys.

Els fets van ocórrer durant la matinada d'aquest dijous . Amy DuPont, periodista de 'FOX 6' a Milwaukee, es trobava a Wisconsin, des d'on es disposava a donar el últim meteorològica . Va ser llavors, tan sols cinc segons abans de sortir en directe, quan els seus companys de cambra van decidir llançar-li una bola de neu que va colpejar directament a la cara . < / p>

El vídeo ha estat compartit per la pròpia televisió i en ell es veu com la disculpa és immediata. DuPont, que es va prendre amb humor l'atac, va declarar segons més tard en directe que aquesta era "és una gran nevada per a les baralles de boles de neu ".