Quantcast

Carlota Corredera a punt de perdre 'Cámbiame'

Amb els anys, Carlota Corredera s'ha anat guanyant un lloc entre les cares més conegudes del món de la televisió, arribant a protagonitzar algunes informacions de la seva vida privada. El passat 9 de gener, la presentadora substituïa Marta Torné per dirigir el programa més "fashion" de 'Telecinco', 'Cámbiame' .

Ara segons publica la revista 'Lecturas', el programa de Carlota podria estar a la corda fluixa pels baixos dades d'audiència , ja que la situació per la qual travessa és tan "critica que el futur de la passarel·la de la sobretaula és molt negre". Tot i això, c ontinúan gravant programes perquè la cadena no té cap alternativa per cobrir aquest buit i substituir el format . A més, la cadena ja hauria informat de l'enregistrament d'un nou programa pilot, diferent al format de 'Cámbiame'.

Avui Lectures en exclusiva: Carlota Corredera a la corda fluixa & # 128293; & # 128.293; Us esperem al quiosc! & # 127939; & # 127939; & # 8205; & # 9792; & # 65.039; pic.twitter.com/6i87Ox5ngw

& mdash; Lectures (@Lecturas) 13 desembre 2017

Segons la revista esmentada, els baixes dades d'audiència podrien ser degut a l'actitud de la presentadora . Fonts pròximes a la Carlota, asseguren a 'Lecturas' que aquesta és molt perfeccionista i que està travessant per moments complicats per aquesta decisió.

Haurem d'esperar per veure si en els propers mesos, Carlota i els seus col·laboradors aconsegueixen enganxar a l'audiència de nou o definitivament, 'Cámbiame' és substituït per un altre nou format.